logo

Za razvoj ruralnih krajeva – obrazovanje za turizam na seljačkim gospodarstvima i ruralni turizam

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije i Klub članova „Selo“ u suradnji s HF Eko Etno Grupa d. o. o. i Turističkom zajednicom grada Sinja pozivaju sve članove potencijalnih i registriranih PG-ova, turističkih seljačkih gospodarstava, poduzetnike u ruralnim područjima i sve one koje rade na području ruralnog turizma na specijalistički seminar „Za razvoj ruralnih krajeva“ koji će se održati 7. i 8. travnja 2016. godine u Hotelu Alkar, Vrlička ulica 50, Sinj, s početkom u 10.00 sati.

SONY DSC
SONY DSC

Nastavno izvrsnoj posjećenosti članova OPG-a, udruga i tvrtki registrirnih na području LAG-a Zagora edukacijskom seminaru „Za razvoj ruralnih krajeva“ koji se 26. i 27. studenog 2015. godine održao u Dugopolju (u suorganizatorstvu s Turističkom zajednicom Općine Dugopolje) i Imotskom, a čija je svrha bila obrazovanje svih koji rade na seljačkim gospodarstvima i ruralnom turizmu,  Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije i Klub članova „Selo“ u suradnji s HF Eko Etno Grupa d. o. o. i Turističkom zajednicom grada Sinja organizira dvodnevni seminar „Za razvoj ruralnih krajeva“ koji će se održati 7. i 8. travnja 2016. godine u Hotelu Alkar u Sinju, s početkom u 10.00 sati. S obzirom na izražen broj zainteresiranih sudionika s područja LAG-a Zagora za edukacijom u turizmu na obiteljskim poljoprivednim  gospodarstvima, LAG Zagora poziva sve svoje članove i ostale zainteresirane dionike s područja Općina Dicmo, Dugopolje, Klis, Lećevica i Muć da se odazovu pozivu na ovaj seminar.

Seminar je zamišljen kao logični slijed prethodno održanom seminaru u studenom 2015. godine, te će se teme ovog seminara iz različitih područja,  prezentirati sukladno pokazanom interesu tadašnjih polaznika.

Seminar se održava u okviru obrazovanja za ruralni turizam, a prvenstveno je namijenjen potencijalnim i registriranim PG-ima, turističkim seljačkim gospodarstvima i poduzetnicima u ruralnim područjima i ruralnom turizmu te svima onima koji rade na području ruralnog turizma (jedinice područne i lokalne samouprave, turističke zajednice, komore, udruge, zadruge, tvrtke, savjetodavna služba i ostali zainteresirani).

Cilj seminara je sudionicima pružiti znanja o  poticanju snažnije poljoprivredne proizvodnje i održivog razvoja hrvatskih ruralnih područja, što je u skladu s osnovnim strateškim ciljevima LAG-a Zagora.

Seminar je besplatan za sve polaznike. Predviđeno trajanje seminara je u oba dana u vremenu od 10:00 do 18:00. Popunjene prijavne obrasce (iz priloga) poslati na mail: info@ekoetnogrupa.hr do 05.04.2016.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X