logo

Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavilo četvrti natječaj za organizacije civilnog društva

U suradnji s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske, Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavilo je četvrti natječaj za organizacije civilnog društva s ciljem jačanja francusko-hrvatskih partnerstava kroz razvoj malih projekata.

 

 

Maksimalni iznos potpore je 3 tisuće eura u jednom od tri prioritetna područja: ravnopravnost spolova i borba protiv bilo koje vrste rodne diskriminacije, pomirba i promicanje tolerancije te zaštita okoliša i borba protiv klimatskih promjena. Potpora dodijeljena u okviru ovog poziva može pokriti troškove vezane uz aktivnosti kao što su organizacija konferencija i okruglih stolova, studijske posjete, zagovaranje, obrazovne aktivnosti namijenjene djeci i mladima, obuke, zajedničke publikacije. Svi projekti moraju uključivati francusku komponentu (povezanost s nekom francuskom organizacijom ili institucijom, angažiranje francuskih stručnjaka, interes za razmjenu iskustva s Francuskom ili slično) kako bi se promicalo međusobno razumijevanje i razmjena iskustava između dviju zemalja.

Prijave moraju biti podnesene na engleskom jeziku i poslane e-poštom na adresu djuro.zifra@diplomatie.gouv.fr najkasnije do 11. travnja 2022. godine.

Više informacija dostupno je u Pozivu na dostavu projektnih prijedloga i propisanim obrascima za prijavu projektnog prijedloga i proračun.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X