logo

U Splitu održana radionica MP i APPRRR RH za provedbu tipa operacije 7.2.2.

zupanijaPred raspisivanje 1. natječaja za provedbu tipa operacije 7.2.2. – „Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta“, Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizirale su  25.10.2016., u Splitu, dvorani Županijske skupštine, info-radionicu za predstavnike JLS, konzultante i ostale zainteresirane s područja Dalmacije. Na istoj je predstavljen ovaj tip operacije te postupak prijave projekata zainteresiranih JLS-e u Agronetu.

Pred raspisivanje 1. natječaja za provedbu tipa operacije 7.2.2. – „Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta“, Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizirale su  25.10.2016., u Splitu, dvorani Županijske skupštine, info-radionicu za predstavnike JLS, konzultante i ostale zainteresirane sa područja Dalmacije. Na istoj je predstavljen ovaj tip operacije te postupakprijave projekata zainteresiranih JLS-e u Agronetu.

Sam tip operacije 7.2.2., odnosno njene osnovne značajke sukladno Programu ruralnog razvoja RH i javno objavljenom Pravilniku predstavio je predstavnik Ministarstva poljoprivrede, dok su djelatnici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju predstavili: postupakprijave projekta putem Agroneta te postupak provedbe postupka (s osobitim naglaskom na specifičnosti provedbe javne nabave).

 

zupanija

Radionici je nazočilo 40-tak predstavnika JLS-ova Dalmacije te predstavnici Županije splitsko-dalmatinske i razvojnih agencija, potpornihinstitucija, komunalnih poduzeća i  konzultanata. S područja LAG-a Zagora, radionici su nazočili predstavnici članova LAG-a Zagora: Poduzetničkog inkubatora Klis te Općina Dugopolje i Klis. U direktnom razgovoru s predstavnicima MP i APPRRRR-a RH  razjašnjavale su se specifične situacije i pojedinosti koje će biti obznanjene i u natječaju čija je objava najavljena za srijedu, 26.10.2016. godine.

Prezentaciju MP s radionice možete naći ovdje.

Prezentaciju APPRRR-a RH s radionice možete naći ovdje.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X