logo

U Klisu održana redovna sjednica Skupštine LAG-a Zagora

Dana 06. lipnja 2019. godine u Narodnoj knjižnici i čitaonici u Klisu održana je redovna sjednica Skupštine LAG-a Zagora.

 

 

 

 

 

Članovi Skupštine odobrili su tekst i natječajnu dokumentaciju II. LAG Natječaja za provedbu LRS LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. TO 3.1.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo“, koji je sukladan nacionalnom tipu operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”.

Među ostalim, članovi Skupštine izglasali su i pokretanje pripremnih postupaka za izmjenu LRS LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. u svrhu istraživanja stvarnih potreba korisnika s područja LAG-a Zagora, kako bi se predložile smjernice za izmjenu Lokalne razvojne strategije LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (u skladu sa stvarnim potrebama i novonastalim okolnostima u odnosu na potrebe i okolnosti iz vremena posljednje izmjene istog dokumenta).

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V4/2020.)

Praktični vodič kroz porezni sustav za OPG-ove

Mediji o nama

ERASMUS + Projekt razmjene mladih “UNESCOnnect us!” / televizijski prilog

ERASMUS + Projekt razmjene mladih “Game of Stones” / televizijski prilog

X