logo

Splitsko-dalmatinska županija raspisala Javni poziv za podnošenje zahtjeva za potpore za Mjeru 3. Posebne mjere pomoći za sektor stočarstva iz Programa potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Splitsko-dalmatinske županije za 2019. godinu

Predmet Javnog poziva je prikupljanje zahtjeva za dodjelu bespovratne potpore iz Programa potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Splitsko-dalmatinske županije za Mjeru 3. Posebne mjere pomoći za sektor stočarstva, Podmjera 3.1. Obnavljanje stočnog fonda.

Korisnici potpore su fizičke i pravne osobe vlasnici odnosno korisnici poljoprivrednog zemljišta koje se bave uzgojem stoke i poljoprivrednom proizvodnjom s prebivalištem odnosno sjedištem i ulaganjem  na području Splitsko-dalmatinske županije.

Potpora se odobrava ovisno o sektoru  proizvodnje (govedarstvo, ovčarstvo i kozarstvo, te ostale  izvorne i zaštićene pasmine domaćih životinja), a maksimalni iznos potpore u tijeku jedne godine u Mjeri 3. Podmjeri 3.1.  iznosi  15.000,00 kuna.

Rok za podnošenje zahtjeva je do 09. listopada 2019. godine, a detaljnije informacije možete pronaći OVDJE.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X