logo

Splitsko-dalmatinska županija objavila Natječaj za financiranje projekata udruga od općeg značaja za Splitsko-dalmatinsku županiju za 2018. godinu

Kliski uskociSplitsko-dalmatinska županija poziva sve udruge čije su aktivnosti usmjerene općoj dobrobiti i poboljšanju kvalitete života društvene zajednice, a kojima je financijska pomoć potrebna u realizaciji projekta iz području djelovanja: branitelja i stradalnika Domovinskog rata, demokratske i političke kulture, duhovnosti, gospodarstva, hobističkih djelatnosti, kulture i umjetnosti, ljudskih prava, međunarodne suradnje, obrazovanja, znanosti i istraživanja, održivog razvoja, socijalnih djelatnosti, sporta, tehničke kulture, zaštite zdravlja, zaštite okoliša i prirode, zaštite i spašavanja te ostalih područja djelovanja da se prijave na ovaj Natječaj.

Prihvatljive aktivnosti unutar projekta su koncerti, izložbe, turniri, smotre, manifestacije, radionice, tribine, skupovi, simpoziji, akcije čišćenja okoliša, humanitarne priredbe, tradicijske priredbe, kazališne predstave, sajmovi, obilježavanje obljetnica, tiskanje knjige, izrada spomen obilježja i sl.

Za financiranje projekata u okviru ovog Natječaja raspoloživ je iznos od 1.000.000,00 kuna. Najmanji iznos traženih sredstava za financiranje projekta je 2.000,00 kuna, a najveći 30.000,00 kuna.

Natječaj je otvoren kontinuirano do isteka sredstava, a najkasnije do 01. studenog 2018. godine. Detaljnije informacije i dokumentaciju potrebnu za prijavu na Natječaj možete pronaći ovdje.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X