logo

Splitsko-dalmatinska županija objavila Natječaj za financiranje projekata udruga iz područja razvoja i promoviranja ICT sektora Splitsko-dalmatinske županije u 2018. godini

ICTPredmet ovog Natječaja je prikupljanje pisanih prijedloga projekata udruga iz područja razvoja i promoviranja ICT sektora.

 

 

 

 

Cilj Natječaja jest osnažiti suradnju Splitsko-dalmatinske županije s udrugama u provedbi politike Splitsko-dalmatinske županije stvaranja poticajnog okruženja za razvoj ICT sektora u Županiji  te s vremenom Splitsko-dalmatinsku županiju pozicionirati kao županiju koja želi postati županija s najvećim brojem informatičkih stručnjaka i tvrtki te županija koja ICT okružjem (infrastrukturom i dostupnim IT stručnjacima) privlači domaće i strane ICT tvrtke.

Ukupna vrijednost ovog Javnog poziva iznosi 80.000,00 kn. Raspon sredstava namijenjen financiranju pojedinog projekta je od 2.000,00 kn do najviše 30.000,00 kn. Okvirno će se financirati 10 projekata.

Sva pitanja vezana uz ovaj Natječaj mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na adresu elektronske pošte: ivana.parcina@dalmacija.hr.

Natječaj je otvoren do 14. travnja 2018., a detaljnije informacije možete pronaći ovdje.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X