logo

Splitsko-dalmatinska županija objavila Javni poziv za podnošenje zahtjeva za potpore iz Mjere 8. Potpora razvoju konkurentne poljoprivredne proizvodnje, Podmjere 8.1. Sufinanciranje troškova stručnog nadzora nad ekološkom ili integriranom proizvodnjom i troškova postupka utvrđivanja sukladnosti s temeljnim zahtjevima u ekološkoj ili integriranoj proizvodnji

Predmet Javnog poziva je prikupljanje zahtjeva za potporu za projekte iz Programa potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Splitsko-dalmatinske županije za 2021. godinu i to za Podmjeru 8.1. Sufinanciranje troškova stručnog nadzora nad ekološkom ili integriranom proizvodnjom i troškova postupka utvrđivanja sukladnosti s temeljnim zahtjevima u ekološkoj ili integriranoj proizvodnji.

Prihvatljivi troškovi projekta za koje podnositelji zahtjeva mogu ostvariti potporu su troškovi stručnog nadzora nad ekološkom i/ili integriranom proizvodnjom i troškovi postupka utvrđivanja sukladnosti s temeljnim zahtjevima u ekološkoj i/ili integriranoj proizvodnji nastali unutar 12 mjeseci do trenutka prijave na objavljeni Javni poziv u tekućoj godini, u iznosu do 70 % opravdanih troškova, a najviše do 7.000,00 kn.

Korisnici potpore su fizičke i pravne osobe:

  • upisane u odgovarajući Upisnik poljoprivredne proizvodnje,
  • registrirane za proizvodnju ili preradu proizvoda.

Rok za podnošenje zahtjeva je 05. listopada 2021., a detaljnije informacije dostupne su OVDJE ili se mogu dobiti na broj telefona 021/400-072 e-poštom: katarina.suta@dalmacija.hr.

 

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X