logo

Splitsko-dalmatinska županija objavila Javni poziv za podnošenje zahtjeva za potpore iz Mjere 1. Potpora-pomoći plaćanja vođenja knjigovodstvenih poslova od strane knjigovodstvenih servisa za OPG-a koji imaju obvezu vođenja poslovnih knjiga

Predmet Javnog poziva je prikupljanje zahtjeva za potporu Mjere 1. Potpora-pomoći plaćanja vođenja knjigovodstvenih poslova od strane knjigovodstvenih servisa za OPG-a koji imaju obvezu vođenja poslovnih knjiga iz Programa pomoći-potpore obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima (OPG) na području Splitsko-dalmatinske županije za 2021. godinu.

Pravo na potporu za Mjeru 1. iz Programa može ostvariti nositelj obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva upisanog u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, registriran za obavljanje poljoprivredne djelatnosti  koja se bavi poljoprivrednom proizvodnjom i ima obvezu vođenja poslovnih knjiga koje obavljaju knjigovodstveni servisi.

Visina udjela potpore odnosi se na 50 % izdanih i plaćenih računa prema knjigovodstvenom servisu. Na godišnjoj razini maksimalan iznos pomoći po korisniku za ovu potporu iznosi 3.000,00 kuna.

Rok za podnošenje zahtjeva je 05. listopada 2021., a detaljnije informacije dostupne su OVDJE ili se mogu dobiti na broj telefona 021/400-038 i 021/400-069 te e-poštom: josip.matas@dalmacija.hr  i zorica.rako@dalmacija.hr.

 

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X