logo

Splitsko-dalmatinska županija objavila Javne pozive za podnošenja zahtjeva za potporu iz područja poljoprivrede, ribarstva i lovstva

SDŽ

Iz područja poljoprivrede potpore se mogu ostvariti: za osnivanje i razvoj OPG-ova, okrupnjavanje zemljišta, primjenu stajskog gnojiva i provedbu nitratne direktive, stočarstva i ekološke proizvodnje.

 

 

 

Objavljeni su sljedeći Javni pozivi:

-Poziv za podnošenje zahtjeva za isplatu naknade dijela sredstava lovozakupnina za lovišta na području Splitsko-dalmatinske županije

-Javni poziv za podnošenje zahtjeva za sufinanciranje projekata iz domene lovstva

-Javni poziv za podnošenje zahtjeva za potpore iz Programa potpore osnivanju i razvoju obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva na području SDŽ za 2018. g.

-Javni poziv za podnošenje zahtjeva potpore za Mjeru 1. Okrupnjavanje poljoprivrednog zemljišta iz Programa potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju na području SDŽ za 2018. g.

-Javni poziv za podnošenje zahtjeva za potpore za Mjeru 2. Primjena stajskog gnojiva i provedba nitratne direktive iz Programa potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju u SDŽ za 2018. g.

-Javni poziv za podnošenje zahtjeva za potpore za Mjeru 3. Posebne mjere pomoći za sektor stočarstva iz Programa potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju u SDŽ za 2018. g.

-Javni poziv za podnošenje zahtjeva za potporu iz Mjere 9., Podmjera 9.1. – ekološka proizvodnja na području SDŽ za 2018. g.

-Javni poziv za podnošenje zahtjeva za mjere iz programa potpore razvoju ribarstva na području SDŽ (2017.-2020.)

 

Više informacija o natječajima i dokumentacija dostupni su na stranicama Splitsko-dalmatinske županije LINK.

 

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X