logo

SDŽ objavila natječaj za financiranje projekata udruga i TZ-a iz programa turističkih manifestacija i projekata za 2020.

Splitsko-dalmatinska županija  je 3. veljače 2020. godine objavila  natječaj  za  financiranje  projekata  i turističkih  zajednica  iz  programa  razvoja  turističkih  manifestacija i projekata na području Splitsko-dalmatinske županije u 2020. godini. Rok za podnošenje prijava je 30 dana od objave na službenim stranicama SDŽ.

Predmet natječaja je financiranje projekata udruga i TZ iz područja razvoja i promoviranja turizma SDŽ u 2020. godini, kroz dodjelu bespovratnih sredstava za projekta i manifestacije iz područja razvoja i promoviranja turizma. Sredstva se mogu koristiti za provedbu slijedećih aktivnosti:

  1. sufinanciranje održavanja manifestacije i provođenje projekta
  2. sufinanciranje održavanje projekta i provođenje projekta (troškovi glazbenika, troškovi tehnike, troškovi promocije manifestacije, troškovi učesnika u manifestaciji, ostali troškovi);
  3. sufinanciranje udruge (troškovi provođenja određenog projekta)
  4. izrada promotivnih brošura i promocija manifestacije (udruge) na internetu;
  5. druge potrebe u funkciji održavanja manifestacije, odnosno projekta.

Pravo na prijave imaju udruge i lokalne TZ-e kojima temeljni cilj nije stjecanje profita, koje djeluju na području SDŽ, imaju regulirane obveze prema SDŽ i državi. Svi uvjeti koje prijavitelji moraju ispunjavati detaljno su opisani u Uputama za prijavitelje.

Raspoloživi iznos natječaja:  400.000,00 kn

Iznos potpore: 2.000,00 kn – 30.000,00 kn.

Rok za prijavu: 30 dana od objave natječaja na web – stranicama SDŽ (objavljeno 03.02.2020.).

Dostava prijavne dokumentacije: poštom ili osobno preko pisarnice SDŽ.

Natječajna dokumentacija: ovdje.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X