logo

Prekinuta obustava Javnog poziva za dodjelu potpora za samozapošljavanje – ponovno pokretanje rokova

S obzirom na povoljnu epidemiološku situaciju  02.06.2020. godine rokovi definirani Javnim pozivom za dodjelu potpora za samozapošljavanje, koje je u vrijeme epidemije Covida 19 obustavilo Ministarstvo branitelja, ponovno počinju teći.

 

 

Cilj Javnog poziva je otvaranje novih radnih mjesta za osobe iz ciljne skupine Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji.

Sukladno Izmjenama i dopunama Javnog poziva za dodjelu potpora za samozapošljavanje (dalje: Javni poziv) u sklopu EU projekta „Samozapošljavanje hrvatskih branitelja, djece smrtno stradalih ili nestalih hrvatskih branitelja, djece dragovoljaca iz Domovinskog rata i djece hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata“ od 23. ožujka 2020. godine, određeno je privremeno prekidanje rokova definiranih Javnim pozivom.

S obzirom na povoljnu epidemiološku situaciju, 02.06.2020. godine rokovi definirani Javnim pozivom ponovno počinju teći.

Tekst Javnog poziva, kao i pripadajući obrasci za prijavu, dostupni su na mrežnoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja (u okviru naslova: „Javni poziv za dodjelu potpora za samozapošljavanje u sklopu EU projekta „Samozapošljavanje hrvatskih branitelja, djece smrtno stradalih ili nestalih hrvatskih branitelja, djece dragovoljaca iz Domovinskog rata i djece hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata”) Poveznicu možete naći: ovdje!.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete se obratiti na broj telefona 01/2308-609 i 01/2308-876 ili putem elektroničke pošte na adresu euprojekti@branitelji.hr.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X