logo

Pozivnica na radionicu za male poljoprivrednike

Ministarstvo poljoprivrede, Savjetodavna služba, APPRRR i Porezna uprava organiziraju radionice za male poljoprivrednike budući je objavljen natječaj za tip operacije 6.3.1.”Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”. Radionica za područje Dalmacije organizira se u ponedjeljak, 06.02.2017. godine u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Splitu.

 

Ministarstvo poljoprivrede, APPRRR i Savjetodavna služba organiziraju radionice za male poljoprivrednike budući je objavljen natječaj za tip operacije 6.3.1.”Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”. Radionica za područje Dalmacije organizira se u ponedjeljak, 06.02.2017. godine u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Splitu. Zahtjevi za potporu po natječaju za podmjeru 6.3. popunjavaju se od 27. veljače 2017.  do zaključno 27. ožujka 2017. godine.

Na radionicama će biti predstavljene teme vezane uz postupak prijave na natječaj, izrade poslovnog plana, obvezama korisnika glede poreznog aspekta te će biti predočeni najučestaliji problemi uočeni u prijavama s prvog natječaja.

Prijave za sudjelovanje na radionicama se zaprimaju najkasnije dva dana prije planirane edukacije. Po zaključenju prijava svim prijaviteljima će organizator poslati poruku o točnom vremenu (satu) održavanja.

Više o radionici, možete naći na stranicama Ministarstva poljoprivrede, Odjela za ruralni razvoj, klikom na slijedeći link:  ovdje. Na istoj stranici se nalazi i prijavni obrazac za radionicu.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X