logo

Pozivnica na dvodnevnu radionicu o komunikacijskim i prezentacijskim vještinama u okviru projekta „LAG akademija“ na području LAG-a Zagora

Lokalna akcijska grupa Zagora domaćin je treće u nizu edukativnih radionica namijenjenih djelatnicima ureda LAG-ova, članovima LAG-ova, te lokalnim dionicima s područja LAG-ova RH uključenih u projekt „LAG akademija“, financiranim iz sredstava tipa operacije 19.3.2 “Projekta aktivnosti projekta suradnje” iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020.

Djelatnici ureda LAG-ova, članovi tijela udruga, te lokalni dionici LAG-a Zagora, koristeći metode interaktivnih strukturiranih aktivnosti, rada u grupama, analize kritičnih događaja i poslovnih slučajeva, simulacije, igranja uloga, dinamičke grupne rasprave, programiranih uputa, demonstracija i prezentacija, steći će u petak i subotu, 13.-14.11.2020. godine dodatna znanja i kompetencije iz područja komunikologije, kroz module radionica pod nazivom: „Komunikacijske vještine“, „Upravljanje promjenama“ te „Prezentacijske vještine“.

LAG Zagora, stoga ovim putem, poziva zainteresirane s područja općina Dicmo, Dugopolje, Klis, Lećevica i Muć na dvodnevnu radionicu “Komunikacijske vještine” u okviru projekta međuteritorijalne suradnje LAG-ova “LAG AKADEMIJA”.

Radionica će se održati:

– u petak 13.11.2020. od 10:00-19:00 na imanju Stella Croatica, tvrtke Stella Mediterranea d.o.o., Mihovilovići 21A, 21231 Klis i Tvrđavi Klis

– u subotu 14.11.2020. od 10:00-18:15 u Eko-etno selu Škopljanci, Škopljanci 57, 21202 Lećevica

U sklopu radionice osigurani su i terenski obilasci na temu “Upravljanje, aktiviranje i monetizacija kulturne baštine”.

Cilj radionica je pružiti ruralnom stanovništvu uvid u primjere dobre prakse kako iskoristiti kulturu i baštinu za razvijanje poduzetničkih ideja i poučiti sudionike osnovama komunikacijskih vještina, te kako da prezentiraju svoje aktivnosti i proizvode.

Zbog epidemije COVID-19 i poštivanja epidemioloških mjera obavezna je najava na e-mail lag.zagora@gmail.com ili putem telefona voditeljici LAG-a Zagora Marijani Botić Rogošić na 098 257 025.

Radionice su besplatne.

Projekt se provodi u okviru podmjere 19.3 “Projekti suradnje” iz Programa ruralnog razvoja RH i sufinanciran je sredstvima Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X