logo

Poziv za prijavu jednogodišnjih projekata udruga u području prevencije i smanjenja rizika kod djece koja eksperimentiraju sa sredstvima ovisnosti te resocijalizacije djece s problemima ovisnosti za dodjelu financijskih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću u Republici Hrvatskoj za 2023. godinu

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike poziva organizacije civilnoga društva koje djeluju u području prevencije i smanjenja rizika kod djece koja eksperimentiraju sa sredstvima ovisnosti te resocijalizacije djece s problemima ovisnosti da se prijave za financijsku potporu programima u skladu s uvjetima ovog Poziva.

 

 

 

 

Organizacije civilnoga društva sukladno ovom Pozivu mogu  prijaviti program za sljedeća prioritetna područja:

PI. Prevencija ovisnosti djece
PII. Usluge i projekti usmjereni smanjenju rizika kod djece koja eksperimentiraju sa sredstvima ovisnosti te resocijalizacije djece s problemima ovisnosti

Smatrat će se da je projekt valjano prijavljen ako je:

  • Cjelovita natječajna dokumentacija propisano postavljena u sustav www.financijskepodrske.hr najkasnije do 9. siječnja 2023. godine do 15:00 sati.
  • Dokument za verifikaciju dostavljen isključivo elektroničkom poštom na e-mail adresu udruge@mrosp.hr. Ovaj dokument bit će prihvatljiv isključivo ukoliko je poslan do 9. siječnja 2023. godine do 18:00 sati.

 

Rok za podnošenje prijava je do 09. siječnja 2023. godine. Detaljnije informacije i natječajna dokumentacija dostupni  su OVDJE.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X