logo

Poziv na radionicu LAG-a Zagora za izradu Lokalne razvojne strategije za razdoblje 2014.-2020.

U Domu kulture u Općini Dugopolje, Trg dr. Franje Tuđmana 1, s početkom u 9:00 održat će se radionica radne skupine za izradu Lokalne razvojne strategije LAG-a Zagora za period 2014.-2020.

Lokalna akcijska grupa Zagora poziva i one zainteresirane predstavnike poljoprivrednih gospodarstava, poduzeća, obrta, udruga i ustanova s područja LAG Zagora (Općina Dicmo, Dugopolje, Klis, Lećevica i Muć) koji se žele aktivno uključiti u u izradu Lokalne razvojne strategije LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020.  

na radionicu za izradu Lokalne razvojne strategije LAG-a Zagora koja će se održati u ponedjeljak, 22. veljače 2016. godine u Domu kulture u Općini  Dugopolje, Trg dr. Franje Tuđmana 1, s početkom u 9:00 sati.

Nastavno poznatom, cilj izrade Lokalne razvojne strategije LAG-a je utvrđivanje najznačajnijih snaga, slabosti, prilika i prijetnji, definiranje razvojnih ciljeva, prioriteta i mjera razvoja područja obuhvaćenog našim LAG-om, izrada baze projektnih ideja, izrada akcijskog i financijskog plana provedbe Strategije i rada LAG-a u navedenom razdoblju, a sve u svrhu ukupnog i održivog razvoja područja našeg LAG-a te poboljšanja ruralnih, životnih i radnih uvjeta. Zbog iznimne važnosti Strategije i mogućnosti financiranja postojećih i planiranih projekata s područja našeg LAG-a osobito sredstvima EU, te uključivanja razvojnih projektnih ideja u bazu očekujemo da se aktivno uključite u izradu lokalne razvojne strategije i odazovete ovom pozivu.

Na radionici će se sukladno svim prikupljenim podacima i osnovnoj analizi stanja, anticipiranjem razvojnih potreba i prilika  provesti SWOT analiza sukladno kojoj će se dati osnovne smjernice vizije, strateških ciljeva i mjera buduće Lokalne razvojne strategije LAG-a Zagora.

Očekivano trajanje radionice: 9:00 – 12:00, u okviru kojih su predviđene kratke pauze za kavu i osvježenje.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X