logo

Poziv na jednodnevnu radionicu „Osmišljavanje turističkog proizvoda u ruralnom turizmu“ u okviru edukacijskog seminara „Za razvoj ruralnih krajeva“ – Obrazovanje za turizam na seljačkim gospodarstvima i ruralni turizam

RADIONICA TRILJTuristička zajednica Splitsko – dalmatinske županije i Klub članova „Selo“ u suradnji s HF Eko Etno Grupa d. o. o. pozivaju sve članove potencijalnih i registriranih OPG-ova, turističkih seljačkih gospodarstava, poduzetnike u ruralnim područjima i sve one koje rade na području ruralnog turizma na jednodnevnu aktivnu radionicu „Osmišljavanje turističkog proizvoda u ruralnom turizmu“ u okviru edukacijskog seminara  „Za razvoj ruralnih krajeva“  koja će se održati u utorak, 21. ožujka 2017. godine u hotelu Sv. Mihovil, Ulica bana Jelačića 8, Trilj, s početkom u 10.00 sati.

Sudionici se mogu prijaviti slanjem prijavnog obrasca najkasnije do petka, 17. ožujka 2017. godine na e-mail: info@klubselo.hr i info@ekoetnogrupa.hr ili fax. 01/2314184. Seminar je besplatan za sve sudionike koji će ujedno dobiti i Uvjerenje o sudjelovanju na seminaru. Prijavni obrazac nalazi se u prilogu.

Prijavni formular – SDŽ

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X