logo

Potpora Županije splitsko-dalmatinske za okrupnjavanje i uređenje poljoprivrednog zemljišta – objavljen javni poziv

Županija splitsko-dalmatinska objavila je javni poziv za dodjelu potpora poljoprivrednicima za okrupnjavanje poljoprivrednog posjeda  i uređenje poljoprivrednog zemljišta s područja županije.  Potpora se odnosi na provedbu Mjere 1. „Okrupnjavanje poljoprivrednog posjeda  i uređenje poljoprivrednog zemljišta u 2016. godini“ iz Programa potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Splitsko-dalmatinske županije.

fotka uz tekst SDZ - javi poziv za poljoprivrednikeUpravni odjel za gospodarstvo, EU fondove i poljoprivredu Splitsko-dalmatinske županije objavio je javni poziv za provedbu Programa potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju  na području  Splitsko-dalmatinske županije za Mjeru 1. „Okrupnjavanje poljoprivrednog posjeda  i uređenje poljoprivrednog zemljišta u 2016. godini“.

 

Korisnici ove mjere su poljoprivredni proizvođači koji su upisani u Upisnik i imaju uvedene poljoprivredne površine u ARCOD sustav te imaju prebivalište odnosno sjedište kao i poljoprivrednu proizvodnju na području Splitsko-dalmatinske županije, nemaju dugovanja (nositelj/članovi) prema proračunu Splitsko-dalmatinske županije po osnovi kreditiranja iz Fonda za razvitak poljoprivrede i agroturizma u SDŽ i nemaju  dospjelih dugovanja po osnovi  poreznih obveza.

 

Potpora se dodjeljuje u obliku bespovratnih financijskih sredstava za provođenje prihvatljivih aktivnosti navedenih u poslovnom planu u visini do 50 % prihvatljivih troškova (ovisno o veličini poljoprivrednih površina), a maksimalni iznos potpore po korisniku je 15.000 kuna.

 

Zahtjev za potporu podnosi se na obrascu SDŽ-M-1 koji se nalazi na web stranici Splitsko-dalmatinske županije, a rok za podnošenje zahtjeva je do 14. lipnja 2016. godine.

 

Detaljnije informacije možete pronaći ovdje

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V4/2020.)

Praktični vodič kroz porezni sustav za OPG-ove

Mediji o nama

ERASMUS + Projekt razmjene mladih “UNESCOnnect us!” / televizijski prilog

ERASMUS + Projekt razmjene mladih “Game of Stones” / televizijski prilog

X