logo

Potpora Županije splitsko-dalmatinske za legalizaciju poljoprivrednih objekata – objavljen javni poziv

Županija splitsko-dalmatinska objavila je javni poziv za dodjelu potpora  obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i poljoprivrednim gospodarstvima upisanim u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava s područja županije.  Potpora se odnosi na provedbu Mjere 4. „Legalizacija objekata za obavljanje primarne proizvodnje poljoprivrednih proizvoda za 2016. godinu“ iz Programa potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Splitsko-dalmatinske županije.

fotka uz objavu - legalizacija objekata

Upravni odjel za gospodarstvo, razvitak i europske integracije Splitsko-dalmatinske županije objavio je javni poziv za provedbu Programa potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju  na području  Splitsko-dalmatinske županije za Mjeru  4. „ Legalizacija objekata za obavljanje primarne proizvodnje poljoprivrednih proizvoda za 2016.godinu“.

 

Korisnici ove mjere su pravne i fizičke osobe koje  su predale zahtjev za legalizaciju objekta zaključno s 30. lipnja 2013., a čija je građevinska (bruto) površina veća od 100 m2, te čiji je predmet zahtjeva sukladan Zakonu o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama (za korisnike s poljoprivrednom djelatnošću stočarstva, stoka korisnika mora biti upisana u jedinstveni registar domaćih životinja – JRDŽ).

 

Potpora se dodjeljuje u obliku bespovratnih financijskih sredstava u iznosu do 50% opravdanih troškova izrade dokumentacije potrebne za legalizaciju objekta, a maksimalni iznos potpore je 15.000 kuna.

 

Zahtjev za potporu podnosi se na obrascu SDŽ-M-4 koji se nalazi na web stranici Splitsko-dalmatinske županije, a rok za podnošenje zahtjeva je do 31. kolovoza 2016. godine.

 

Detaljnije informacije možete pronaći ovdje .

 

 

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X