logo

Potpora Županije splitsko-dalmatinske privatnim iznajmljivačima za podizanje kvalitete turističke ponude – objavljen javni poziv

Županija splitsko-dalmatinska objavila je javni poziv za dodjelu potpora pravnim i fizičkim osobama koje pružaju usluge smještaja s područja županije.  Potpora se odnosi na provedbu projekata koji će utjecati na podizanje kvalitete usluge u turizmu iz Programa podizanja kvalitete turističke ponude na području Splitsko – dalmatinske županije za 2016. godinu.fotka uz tekst SDZ - javni poziv za iznajmljivaceSplitsko – dalmatinska županija objavila je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa podizanja kvalitete turističke ponude na području Splitsko – dalmatinske županije za 2016. godinu.

Potpora je namijenjena  financiranju aktivnosti i projekata koji imaju utjecaj na podizanje kvalitete turističke ponude na području Splitsko – dalmatinske županije.

Korisnici ovog programa su  pravne i fizičke osoba koje pružaju uslugu smještaja u sobama, studio apartmanima, apartmanima, kućama za odmor  i to isključivo za postojeće objekte kako bi podigli kvalitetu objekta.

Potpora podrazumijeva dodjelu namjenskih, bespovratnih novčanih sredstava do 50% iznosa opravdanih troškova, a najviše do 30.000,00 kuna.

Visina dodjele potpore za sufinanciranje kamate iznosi do 2% uplaćene kamate za turističke kredite u tekućoj  godini, odnosno najviše do 30.000,00 kuna.

Korisnici Programa mogu prijaviti samo jedan  proizvod/ uslugu /projekt za sufinanciranje, i to do 11. svibnja 2016. godine.

Detaljnije informacije možete pronaći ovdje .

Program podizanja kvalitete turističke ponude na području Splitsko-dalmatinske županije možete preuzeti ovdje .

Pravilnik za tablicom za bodovanje i kriterijima odabira sukladno Programu podizanja kvalitete turističke ponude na području Splitsko – dalmatinske županije možete preuzeti ovdje .

 

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X