logo

Poljoprivredna radionica u Muću – poziv zainteresiranim poljoprivrednicima

Općina Muć organizira Poljoprivrednu radionicu za sve zainteresirane poljoprivrednike i one koji se žele baviti poljoprivredom u Društvenom domu u Donjem Muću u utorak, 3. svibnja 2016. godine s početkom u 10:00 sati.

Općina Muć sa zadovoljstvom poziva sve poljoprivrednike kao i one koji se namjeravaju ili žele baviti poljoprivredom na „poljoprivrednu radionicu“ koja će se održati u utorak, 03.svibnja 2016. godine u Društvenom domu u Donjem Muću s početkom u 10:00 sati.

Radionica, edukativnog karaktera, namijenjena je predstavnicima PG-a, OPG-ova i svim zainteresiranim poljoprivrednicima ili onima koji se poljoprivredom žele baviti, a vodit će je iskusni predavači i znanstveni stručnjaci. Na temu zadrugarstva predavanje će održati Ilda Stanojević (ravnateljica Hrvatskog centra za zadružno poduzetništvo), dr. sc. Boro Mioč (Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu) predavat će o stočarstvu, mr. sc. Ante Rako (Institut za jadranske kulture i melioraciju krša) o mljekarstvu i proizvodnji sira, dr. sc. Dragan Bubalo (Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu) o pčelarstvu, dok će mr. sc. Marija Jug Dujaković (Institut za jadranske kulture i melioraciju krša) govoriti o ljekovitom i aromatičnom bilju.

Radionica je besplatna za sve polaznike.

Više informacija:  Poljoprivredna radionica – Muc – 03.05.2016.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X