logo

Otvoreno e-savjetovanje o prijedlogu Pravilnika za provedbu mjere 7 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“

e-savjetovanja

Pozivaju se svi zainteresirani dionici da dostave svoje konstruktivne prijedloge, koji će doprinijeti izradi konačne verzije Pravilnika.

 

 

 

 

Putem portala e-savjetovanje, za javnu raspravu dostupan je prijedlog o provedbi mjere 7 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Ovim Pravilnikom propisuje se provedba tipova operacija 7.1.1 Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave i naselja u ruralnim područjima, 7.2.1 Ulaganja u građenje javnih sustava za vodoopskrbu, odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda, 7.2.2 Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta i 7.4.1 Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu.

U e-savjetovanje možete se uključiti putem poveznice.

Također, portal pruža mogućnost preuzimanja dokumenta u “Word” formatu, a rok za dostavu komentara je završno sa 18. travnja 2018. godine.

 

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X