logo

Otvorene prijave za program potpore poduzetničkim projektima u Hrvatskoj “Pokreni nešto svoje”

„Pokreni nešto svoje” je program potpore poduzetničkim projektima u Hrvatskoj namijenjen poduzetnicima početnicima i mikropoduzećima. Ovaj razvojni program ACT Grupe potiče projekte s pozitivnim društvenim utjecajem te odgovara na potrebe poduzetnika za mentorskom i financijskom podrškom za početak i razvoj poslovanja.

Prihvatljivi prijavitelj je postojeće mikropoduzeće ili osoba pod uvjetom da prije korištenja potpore registrira poduzeće. Korisnik potpore može biti poduzeće sa sjedištem u Hrvatskoj koje spada u mikropoduzeća prema kriterijima Europske komisije. Aktivnosti projekta moraju biti provedene u Hrvatskoj, na čijem području projekt mora imati i utjecaj. Za financiranje su prihvatljive sve aktivnosti koje su potrebne za provedbu projekta.

ACT Grupa će ugovorenim projektima mjesec dana prije početka projekta te za vrijeme trajanja projekta osigurati besplatno:

  • mentorstvo u razvoju poduzeća, provedbi projekta i efikasnom korištenju projektnih rezultata,
  • mjerenje društvenog utjecaja projekta i izradu izvještaja o društvenom utjecaju,
  • promociju projekta kroz kampanju programa.

Vrijeme trajanja projekata je do šest mjeseci.

Prijavitelji šalju svoju prijavu putem web obrasca. Krajnji rok za slanje prijava je 17. veljače 2020. do 12 sati (podne).

Financijska potpora iznosi 74.000 kuna.

Rok za prijavu je do 17. veljače 2020. godine, a detaljnije informacije dostupne su OVDJE.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X