logo

Otvoren natječaj za ostvarivanje financijske podrške za građanske akcije u okviru raspoloživih sredstava Nacionalne zaklade za Decentralizirani model financiranja razvoja civilnog društva u 2016. godini

Zaklada “Kajo Dadić” raspisala je natječaj za prijavu za ostvarivanje financijske podrške za građanske akcije u okviru raspoloživih sredstava Nacionalne zaklade za Decentralizirani model financiranja razvoja civilnog društva u 2016. godini. Cilj natječaja je podržati građanske akcije u lokalnoj zajednici kojima se podiže razina kvalitete življenja u toj zajednici kroz poticanje aktivnog građanstva i korištenje lokalnih potencijala.

Na natječaj se mogu prijaviti udruge, zaklade i ustanove (vrtići, škole, knjižnice i dr.) registrirani u RH s akcijom u kojoj se aktivnosti pokreću od strane same organizacije, institucije ili zainteresirane skupine građana koje djeluju pri toj organizaciji / instituciji. Organizacije koje se mogu javiti na ovaj natječaj moraju imati sjedište osnovne organizacije na području Ličko-senjske, Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije. Zaklada će financijski podržati 15 građanskih akcija, svaku u visini do 13.000,00 kn. Građanska akcija mora trajati do 3 mjeseca, u razdoblju od 1. siječnja do 30. lipnja 2017. godine.

Krajnji rok za podnošenje prijave je 15. listopada 2016. godine, a detaljnije informacije možete pronaći ovdje.

 

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X