logo

Održana radionica iz ciklusa radionica pripreme za državnu maturu iz matematike.

Dana 07.05.2021.  godine, u sklopu projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) održana je još jedna u nizu radionica pripreme za državnu maturu iz matematike.

Polaznici priprema državne mature iz matematike na svakoj radionici odrade veći broj zadataka kako za nižu (B) tako i za višu (A) razinu. Svi sudionici dobiju radni materijal.

Na ovoj radionici napravljena je  stimulaciju državne mature (ljetni rok 2019.), gdje su polaznici rješavali test državne mature u vremenskom periodu kao što je to predviđeno na pravom testu. Polaznici su na ovoj radionici imali priliku vidjeti kako izgleda princip državne mature te kako s vremenom raspolagati, te koje dijelove trebaju ponoviti i dodatno utvrditi.

Ovim putem pozivamo sve maturante da nam se pridruže na ovim radionicama. Vjerujemo kako su iste korisne te da ćete biti spremni napisati maturu iz matematike za pozitivne ocjene.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X