logo

Održana radionica iz ciklusa psihološko-socioloških radionica i edukacija za roditelje “Psihološki aspekt komunikacijskih i/ili jezično-govornih poremećaja”

Dana 08.01.2021. godine, u sklopu projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) održana je još jedna u nizu radionica iz ciklusa psihološko-socioloških radionica i edukacija za roditelje pod nazivom “Psihološki aspekt komunikacijskih i/ili jezično-govornih poremećaja”.

Voditeljici radionice (Ozani Čipčić) i njenoj volonterki (Dori Čipčić) na radionicu se odazvalo prihvatljiv broj (s obzirom na epidemiološke mjere) mještana Općine Dugopolje, što roditelja što zainteresiranih pojedinaca. Polaznici su se upoznali s  pojmovima poremećaja govora, jezika i komunikacije. Za svaki pojam prezentirane su i njihove podvrste te za svaki oblik poremećaja roditelji su mogli naučiti kako i na koji način pristupiti takvom problemu, kako se nositi s njim i način na koji ga mogu poboljšati.

Prostor za rad je bio organiziran u u PRESS centru Sportskog centra “Hrvatski vitezovi”.
Cilj radionice je bio upoznati i educirati roditelje o komunikacijskim i/ili jezičnim govornim poremećajima kod djece te osvijestiti težinu ovakvih problema.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X