logo

Održana prva sjednica partnerstva za Ugovoreni projekt (ex)PRESS – PROGRESS

Dana 04. prosinca 2020., u prostorijama Doma kulture u Dugopolju, nositelj projekta Lokalna akcijska grupa Zagora održao je prvu sjednicu s partnerima (Općina Dugopolje, Kulturno umjetničko društvo “Pleter” Dugopolje, UDRUGA DUGOPOLJE AKTIVNO RADI “DAR”, Hrvatsko planinarsko društvo “Ljubljan”, Narodna knjižnica u Dugopolju).

Predstavnici Lokalne akcijske grupe Zagora pružili su zastupnicima partnerstva važne informacije i pobliže objasnili daljne korake potrebne za uspješnu provedbu projekta. Zastupnicima je na sjednici bila uručena kopija Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt (ex)PRESS – PROGRESS (UP.04.2.1.07.0116.), kao i kopija Prijavnog obrasca A.

Na prvoj partnerskoj sjednici predstavljen je financijski plan te raspored radionica po ciklusima za naredno razdoblje. U svrhu što kvalitetnije provedbe projekta partnerima je pobliže objašnjen način provedbe budućih aktivnosti.

Partneri su imali priliku postaviti pitanja  i dobiti korisne savjete za što kvalitetniju suradnju i  provedbu projekta.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X