logo

Održan početni sastanak za korisnike KA 1, KA 2 i KA 3 Erasmus+ programa

Dana 10. rujna 2019. godine u Agenciji za mobilnost i programe Europske unije održan je početni sastanak za korisnike programa Erasmus+ iz područja mladih, Ključne aktivnosti 1 – Mobilnost pojedinaca u području obrazovanja, osposobljavanja i mladih (KA1); Strateška partnerstva (KA2) i projekte u okviru Dijaloga s mladima (KA3), kojima su odobreni projekti pristigli na drugi rok, 30. travnja 2019. godine.

 

 

 

AMPEU je na drugom roku zaprimila ukupno 77 prijava, od kojih je zeleno svjetlo dobilo njih 27, među kojima su i LAG-u Zagora dodijeljena bespovratna sredstva u iznosu od 11.250,00 EUR za projekt razmjene mladih „UNESCOnnect us!“.

Djelatnici Agencije pružili su korisnicima važne informacije i objasnili daljnje korake nužne za uspješnu provedbu projekata. Održane su prezentacije o ugovornim pravilima, financijskim aspektima provođenja projekata te kvalitativnoj provedbi projekata prije, tijekom i poslije ugovorenih aktivnosti.

Silvestar Petrov, predsjednik udruge Prizma, otkrio je korisnicima KA1 projekata korisne informacije o povećanju razine kvalitete mobilnosti – te ih upoznao s alatom Quality Mobility App i Priručnikom o kvaliteti mobilnosti u svrhu učenja.

Ujedno su korisnici imali priliku postaviti pitanja vezana za provedbu projekata te dobiti korisne savjete za što kvalitetniju provedbu aktivnosti.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X