logo

Objavljen Pravilnik o izmjeni Pravilnika o provedbi mjere 4 „Ulaganja u fizičku imovinu“, tipa operacije 4.3.3. „Ulaganje u šumsku infrastrukturu“

sječa šuma

Pravilnik je objavljen u Narodnim novinama NN broj 84/2018.

 

 

 

 

 

 

Objavljen je Pravilnik o izmjeni Pravilnika o provedbi mjere 4 „Ulaganja u fizičku imovinu“, podmjere 4.3. „Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva“, tipa operacije 4.3.3. „Ulaganje u šumsku infrastrukturu“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, kao Koordinacijsko tijelo, uputilo je Izmjenu upute Upravljačkim tijelima (operativnih) programa u vezi sa rješavanjem specifičnih razvojnih problema određenih teritorija Republike Hrvatske kroz provedbu ESI fondova u financijskoj perspektivi 2014.-2020. na postupanje.

Na temelju navedene upute izmijenjen je Prilog V Kriteriji odabira u dijelu koji se odnosi na dodjelu bodova prema stupanju razvijenosti pojedine JLS u kojoj se provodi ulaganje. Ostali je tekst Pravilnika neizmijenjen.

 

Pravilnik je dostupan na LINK.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V4/2020.)

Praktični vodič kroz porezni sustav za OPG-ove

Mediji o nama

ERASMUS + Projekt razmjene mladih “UNESCOnnect us!” / televizijski prilog

ERASMUS + Projekt razmjene mladih “Game of Stones” / televizijski prilog

X