logo

Objavljen Natječaj za prijavu projekata iz područja Informiranja o EU i sudjelovanja građana u “Konferenciji o budućnosti Europe”

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova objavilo je Natječaj za prijavu projekata iz područja Informiranja o EU i sudjelovanja građana u „Konferenciji o budućnosti Europe“.

 

 

Prijavitelj mora biti udruga upisana u Registar udruga koja djeluje najmanje 5 godina zaključno s danom objave Natječaja, te djeluje u području kulture, odnosno prioritetnom području aktivnosti obuhvaćenim Natječajem.

Za financiranje projekata u okviru ovog Natječaja raspoloživ je iznos od 1.000.000,00 kn. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se putem Natječaja može dodijeliti po pojedinom projektu je 20.000,00 kn, a najveći 50.000,00 kn. Okvirni broj projekata koji se planira financirati je 20 – 30.

Prijavitelj može podnijeti naviše jednu prijavu projekta, a istovremeno može biti partner u drugim projektima te nije dužan osigurati sufinanciranje iz vlastitih iznosa.

S obzirom na neizvjesnu epidemiološku situaciju svi prijavljeni projekti, odnosno njihove aktivnosti, moraju se moći provesti i online.

Prijave na Natječaj zaprimaju se 30 dana od dana objave Natječaja, odnosno do 26. svibnja 2021.

Detaljnije informacije dostupne su OVDJE.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V4/2020.)

Praktični vodič kroz porezni sustav za OPG-ove

Mediji o nama

ERASMUS + Projekt razmjene mladih “UNESCOnnect us!” / televizijski prilog

ERASMUS + Projekt razmjene mladih “Game of Stones” / televizijski prilog

X