logo

Objavljen Natječaj za prijavu projekata iz područja Informiranja o EU i sudjelovanja građana u “Konferenciji o budućnosti Europe”

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova objavilo je Natječaj za prijavu projekata iz područja Informiranja o EU i sudjelovanja građana u „Konferenciji o budućnosti Europe“.

 

 

Prijavitelj mora biti udruga upisana u Registar udruga koja djeluje najmanje 5 godina zaključno s danom objave Natječaja, te djeluje u području kulture, odnosno prioritetnom području aktivnosti obuhvaćenim Natječajem.

Za financiranje projekata u okviru ovog Natječaja raspoloživ je iznos od 1.000.000,00 kn. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se putem Natječaja može dodijeliti po pojedinom projektu je 20.000,00 kn, a najveći 50.000,00 kn. Okvirni broj projekata koji se planira financirati je 20 – 30.

Prijavitelj može podnijeti naviše jednu prijavu projekta, a istovremeno može biti partner u drugim projektima te nije dužan osigurati sufinanciranje iz vlastitih iznosa.

S obzirom na neizvjesnu epidemiološku situaciju svi prijavljeni projekti, odnosno njihove aktivnosti, moraju se moći provesti i online.

Prijave na Natječaj zaprimaju se 30 dana od dana objave Natječaja, odnosno do 26. svibnja 2021.

Detaljnije informacije dostupne su OVDJE.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X