logo

Objavljen Natječaj za financiranje projekata, programa i aktivnosti iz područja kulture i društvenih događanja u 2024. godini

Splitsko-dalmatinska županija objavila je Natječaj za financiranje projekata, programa i aktivnosti iz područja kulture i društvenih događanja u 2024. godini. Predmet Natječaja je iskazivanje potreba i osiguravanje financijske potpore za projekte, programe i aktivnosti iz područja kulture i kulturno sportskih događanja memorijalno-revijalnog karaktera u 2024. godini temeljem Programa javnih potreba u kulturi, tehničkoj kulturi i religiji Splitsko-dalmatinske županije za 2024. godinu.

Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju samostalni umjetnici, umjetničke organizacije, neprofitne organizacije, udruge građana i sportske udruge, isključivo za provedbu društvenih događanja memorijalno-revijalnog karaktera.

Prijave se mogu poslati za projekt/program/aktivnost koji će se provoditi tijekom 2024. godine. Svaki prijavitelj ima pravo poslati najviše dvije prijave. Ukoliko prijavitelji podnose dvije prijave, utoliko moraju naznačiti prioritetnu prijavu, odnosno prioritetni projekt/program/aktivnost koji namjeravaju provesti. Prijavitelji mogu ostvariti sredstva za isti projekt/program/aktivnost samo kod jednog upravnog tijela Županije.

Za dodjelu financijske potpore projektu/programu/aktivnosti u okviru ovog Natječaja u Proračunu Splitsko-dalmatinske županije osigurana su sredstva u ukupnom iznosu od 150.000,00 €.

Rok za podnošenje prijave programa i projekata na ovaj Natječaj je do 20. ožujka 2024. godine.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X