logo

Objavljen Natječaj za financiranje projekata/programa/aktivnosti iz područja kulture i društvenih događanja u 2023. godini

Splitsko-dalmatinska županija objavila je Natječaj za financiranje projekata/programa/aktivnosti iz područja kulture i društvenih događanja u 2023. godini. Predmet Natječaja je iskazivanje potreba i osiguravanje financijske potpore za projekte/programe/aktivnosti iz područja kulture i kulturno sportskih događanja memorijalno-revijalnog karaktera u 2023. godini temeljem Programa javnih potreba u kulturi, tehničkoj kulturi i religiji Splitsko-dalmatinske županije za 2023. godinu.

Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju samostalni umjetnici, umjetničke organizacije, neprofitne organizacije, udruge građana i sportske udruge, isključivo za provedbu društvenih događanja memorijalno-revijalnog karaktera. Prijave se mogu poslati za projekt/program/aktivnost koji će se provoditi tijekom 2023. godine.
Svaki prijavitelj ima pravo na ovaj Natječaj poslati najviše dvije prijave. Ukoliko Prijavitelji podnose dvije prijave, utoliko moraju naznačiti prioritetnu prijavu, odnosno prioritetni projekt/program/aktivnost koji namjeravaju provesti. Prijavitelji mogu ostvariti sredstva za isti projekt/program/aktivnost samo kod jednog upravnog tijela Županije.

Za dodjelu financijske potpore projektu/programu/aktivnosti u okviru ovog Natječaja u Proračunu Splitsko-dalmatinske županije osigurana su sredstva u ukupnom iznosu od 115.000,00 €, odnosno 866.467,50 kn. Najmanji ukupni iznos koji se jednom prijavitelju može odobriti putem ovog Natječaja je iznos od 660,00 eura (4.972,77 kuna), a najviši ukupni iznos financijske potpore koji se jednom prijavitelju može odobriti putem ovog Natječaja po pojedinom projektu/programu/aktivnosti je iznos od 2.600,00 eura (19.589,70 kuna). Splitsko-dalmatinska županija zadržava pravo povećati odnosno smanjiti iznose predviđene za financiranje ovog Natječaja ovisno o raspoloživim proračunskim sredstvima i o iskazanom interesu Prijavitelja.

Rok za podnošenje prijave programa i projekata na ovaj Natječaj je 30 dana od dana objave Natječaja na mrežnim stranicama Splitsko-dalmatinske županije. Više informacija dostupno je OVDJE.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X