logo

Objavljen Natječaj za financiranje programa i projekata udruga i drugih neprofitnih organizacija koji su od općeg značaja za Splitsko-dalmatinsku županiju

Splitsko-dalmatinska županija objavila je Natječaj za financiranje programa i projekata udruga i drugih neprofitnih organizacija koji su od općeg značaja za Splitsko-dalmatinsku županiju u 2023. godini. Natječajem se dodjeljuje udrugama i drugim neprofitnim organizacijama financijska potpora za programe i projekte koji su od interesa za opće dobro i za poboljšanje kvalitete života društvene zajednice.

 

 

 

 

 

 

Prihvatljive aktivnosti unutar programa i projekta su koncerti, izložbe, smotre, manifestacije, radionice, tribine, skupovi, simpoziji, akcije čišćenja okoliša, humanitarne priredbe, tradicijske priredbe, kazališne predstave, sajmovi, tiskanje knjiga, izrada spomen obilježja, obilježavanje važnih obljetnica i očuvanje uspomena na Domovinski rat te druge aktivnosti koje se po svojoj prirodi mogu smatrati od interesa za opće dobro.

Ukupna vrijednost Natječaja iznosi 20.000,00 eura. Najmanji ukupni iznos koji se jednom prijavitelju može odobriti je 270,00 eura, a najviši 1.330,00 eura.

Prijave se mogu poslati za programe i projekte koji će se provoditi 2023. godine. Udruga može prijaviti više projekata u okviru ovog Natječaja.

Natječaj je otvoren do 20. prosinca 2023. godine, a detaljnije informacije dostupne su OVDJE.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X