logo

Objavljen Javni poziv za (su)financiranje aktivnosti psihološkog i socijalnog osnaživanja te podizanja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji te stradalnika iz Domovinskog rata i aktivnosti promicanja vrijednosti Domovinskog rata u 2023. godini

Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je Javni poziv za (su)financiranje aktivnosti psihološkog i socijalnog osnaživanja te podizanja kvalitete življenja stradalnika, hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji.

 

 

 

 

Predmet Poziva je prikupljanje pisanih prijava udruga koje se odnose na aktivnosti psihološkog i socijalnog osnaživanja te podizanja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji te stradalnika iz Domovinskog rata i aktivnosti promicanja vrijednosti Domovinskog rata.

Jedna udruga može podnijeti najviše 3 prijave. Na Poziv se mogu prijaviti aktivnosti koje se provode od 01. siječnja do 31. prosinca 2023. godine.

Ukupna planirana vrijednost Poziva je 1.327.000,00 eura. Iznos koji se udruzi može odobriti za predloženu aktivnost je od najmanje 1.500,00 eura do najviše 67.000,00 eura.

Rok za prijavu na Poziv je zaključno s 17. ožujka 2023. godine. 

Više informacija dostupno je OVDJE.

 

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X