logo

Objavljen Javni poziv za opremanje ustanova u kulturi u 2023. godini

Splitsko-dalmatinska županija poziva ustanove u kulturi s područja Splitsko-dalmatinske županije na prijavu programa i projekata koji imaju cilj opremanje ustanova u kulturi opremom nužnom za provođenje kulturnih programa, kao i programa i projekata dovođenja namjenskih prostora kulturnih ustanova u funkcionalno stanje. Cilj ovog Javnog poziva je omogućiti jedinicama lokalne samouprave razvoj i obnovu kulturnih sadržaja i obogaćenje kulturne scene novim aspektima kulture.

 

 

 

 

 

Prihvatljivi prijavitelji su ustanove u kulturi kojima su osnivači jedinice lokalne samouprave s područja Splitsko-dalmatinske županije. Prijave se mogu poslati za projekt koji će se provoditi tijekom 2023. godine.

Prihvatljivi programi i projekti koji će se financirati po ovom Pozivu su:
– nabava audio-vizualne opreme neophodne za rad ustanova u kulturi,
– nabava inventara za opremanje konferencijskih i multimedijalnih dvorana.

Za dodjelu financijske potpore projektu u okviru ovog Javnog poziva u Proračunu Splitsko-dalmatinske županije osigurana su sredstva u ukupnom iznosu od 26.500,00 EUR. Najviši mogući iznos financijske potpore koji se jednom prijavitelju može dodijeliti po pojedinom projektu iznosi 5.000,00 EUR.

Rok za podnošenje prijave programa i projekata na ovaj Javni poziv je do 1. kolovoza 2023. godine. Detaljnije informacije dostupne su OVDJE.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X