logo

Objavljen Javni poziv za opremanje ustanova u kulturi na području Splitsko-dalmatinske županije za 2024. godinu

Splitsko-dalmatinska županija objavila je Javni poziv za opremanje ustanova u kulturi na području Splitsko-dalmatinske županije za 2024. godinu. Cilj Javnog poziva za opremanje ustanova u kulturi je omogućiti jedinicama lokalne samouprave, na čijim prostorima djeluju ustanove u kulturi, razvoj i obnovu kulturnih sadržaja i obogaćenje kulturne scene novim aspektima kulture.

 

 

 

 

 

Prihvatljivi prijavitelji su ustanove u kulturi koje su proračunski korisnici jedinice lokalne samouprave s područja Splitsko-dalmatinske županije. Prijave se mogu poslati za projekt/program koji će se provoditi tijekom 2024. godine.

Prihvatljivi programi i projekti za vrednovanje temeljem ovog Javnog poziva su:
– nabava audio-vizualne opreme neophodne za rad ustanova u kulturi i
– nabava inventara za opremanje konferencijskih i multimedijalnih dvorana.

Za dodjelu financijske potpore programu/projektu u okviru ovog Javnog poziva u Proračunu Splitsko-dalmatinske županije osigurana su sredstva u ukupnom iznosu od 26.500,00 €. Najviši mogući iznos financijske potpore koji se jednom Prijavitelju može dodijeliti po pojedinom programu i projektu iznosi 5.000,00 €. Splitsko-dalmatinska županija zadržava pravo povećati odnosno smanjiti iznose predviđene za financiranje ovog Javnog poziva ovisno o iskazanom interesu prijavitelja.

Rok za podnošenje prijave programa i projekata je do 30. travnja 2024. godine.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X