logo

Objavljen Javni poziv za iskazivanje interesa za dodjelu bespovratnih sredstava iz Programa jačanja poduzetničkih kompetencija za razdoblje 2022.-2025.

Splitsko-dalmatinska županija objavila je Javni poziv za iskazivanje interesa za dodjelu bespovratnih sredstva iz Programa jačanja poduzetničkih kompetencija za razdoblje 2022.-2025. Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Splitsko-dalmatinske županije kroz Mjeru 1: Potpora poduzetničkim potpornim institucijama i Mjeru 2: Potpora organizaciji međunarodnih konferencija i stručnih skupova na temu suvremenih tehnologija.

 

 

Pravo na dodjelu potpore ostvaruju:
· za Mjeru 1. poduzetničke potporne institucije sukladno članku 4. Zakona o unapređenju poduzetničke infrastrukture, osim onih kojima je osnivač i/ili većinski vlasnik Splitsko-dalmatinska županija,
· za Mjeru 2. poduzetničke potporne institucije kao i za za Mjeru 1., te strukovne i druge udruge, visoka učilišta, znanstveni instituti i znanstvene organizacije.

Prihvatljivi troškovi za koje se može ostvariti potpora za Mjeru 1. su:
– troškovi doprinosa iz i na plaće zaposlenika poduzetničkih potpornih institucija,
– troškovi nastali kao posljedica provođenja projekata/aktivnosti namijenjenih unaprjeđenju razvoja obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva.

Prihvatljivi troškovi za koje se može ostvariti potpora za Mjeru 2. su:
– troškovi organizacije međunarodnih konferencija i stručnih skupova na temu suvremenih tehnologija, a koji se održavaju na području Splitsko-dalmatinske županije.

Rok za dostavu prijava je 15 dana od dana objave Javnog poziva na službenim internetskim stranicama Splitsko-dalmatinske županije.

Dodatne informacije o samom Pozivu dostupne su OVDJE.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X