logo

Objavljen Javni natječaj za sudjelovanje u promotivnom video spotu za promicanje vidljivosti manifestacije Dani otvorenih vrata udruga 2018

Dani otvorenih vrata udruga

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske poziva udruge koje žele promovirati svoje aktivnosti u okviru Dana otvorenih vrata udruga 2018., da se prijave na javni natječaj za sudjelovanje u promotivnom video spotu za promicanje vidljivosti manifestacije Dani otvorenih vrata udruga 2018. na HRT-u i društvenim mrežama.

 

 

 

 

Sve udruge zainteresirane za sudjelovanje u izradi promotivnog video spota, pozivamo da u kratkom video klipu predstave rad svoje udruge, članove i/ili aktivnosti koje udruga provodi. Najzanimljiviji i najoriginalniji video klipovi će ući u finalnu obradu u izradi promotivnog video spota za potrebe najave Dana otvorenih vrata udruga 2018. na HRT-u i društvenim mrežama.

Promotivni video spot u trajanju od 30 sekundi prikazivat će se na HRT-u, a promotivni video u trajanju od 120 sekundi koristit će se za promociju na web stranicama https://www.udruge.hr/ i https://udruge.gov.hr/ i Facebook stranici Dani otvorenih vrata udruga.

Video klip se postavljana na vlastiti Facebook udruge koja se prijavljuje na natječaj, uz obavezno označavanje Dani otvorenih vrata udruga (Facebook profil: Dani otvorenih vrata udruga; @DaniUdruga) uz obavezno slanje na email dovu@udruge.vlada.hr Jumbo mailom ili We Transferom.

Odabir video klipova koji će ući u izradu promotivnog video spota, obavit će povjerenstvo Ureda za udruge u suradnji s redateljem Andrejom Korovljevom.

Udruge čiji video klipovi će se koristiti u izradi promotivnog video spota, biti će nagrađeni za svoj trud jednom objavom na Facebook stranici Dani otvorenih vrata udruga pod naslovom “Udruga u fokusu” u periodu od 7. svibnja do 23. svibnja 2018. u sklopu informiranja javnosti o nadolazećoj manifestaciji.

Smjernice za izradu video klipova pročitajte OVDJE.

Rok za prijavu na natječaj traje do 22. travnja 2018. do 23:59 sati.

 

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X