logo

Objavljen Javni natječaj za podnošenje prijava za dodjelu bespovratnih sredstava iz Programa demografskih mjera poticaja mladim obiteljima iz ruralnih područja za izgradnju i adaptaciju kuća na području SDŽ za 2019. godinu

Cilj Javnog natječaja je stvoriti osnovne uvjete za ostanak i doseljavanje mladih obitelji u ruralna područja radi demografske obnove i povećanja broja stanovništva, te ravnomjernog gospodarskog razvoja Županije.

Bespovratna financijska sredstva dodjeljivati će se za: rješavanje stambenog pitanja mladim obiteljima u ruralnim područjima Splitsko-dalmatinske županije.

Prijavitelji na Javni natječaj: državljani Republike Hrvatske, supružnici ili samohrani roditelj do 45 godina života na dan podnošenja zahtjeva.

Na području Splitsko dalmatinske županije više od 200 naselja, 32 grada i općine raspoređene u 5 kategorija prema indeksu razvijenosti i sa 4 kategorije prema broju djece obuhvaćene su ovim programom sufinanciranja.

Iznos bespovratnih sredstava po odabranom prijavitelju/ici može iznositi najmanje 40.000,00 kn, a najviše 120.000,00 kn prihvatljivih troškova.

Javni natječaj otvoren je do 01. studenog 2019.godine.

Više informacija i natječajna dokumentacija dostupno je OVDJE.


Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X