logo

Objavljen Javni natječaj HBOR-a za dodjelu donacija “Pružimo znanje, potaknimo inicijative”

Programsko područje financiranja: Poticanje zapošljivosti, samozapošljavanja i utemeljenja društvenog poduzetništva.

 

 

 

 

Prihvatljive aktivnosti koje će se financirati putem Natječaja su isključivo izravan rad s korisnicima, a koje uključuju:

– Radionice pisanja životopisa, predstavljanja na natječajima za posao, osnova rada na računalu i dr. znanja potrebnih za povećanje mogućnosti zapošljavanja,
– Radionice/savjetovanja o mogućnostima samozapošljavanja,
– Radionice/savjetovanja o mogućnostima osnivanja/utemeljenja društvenih poduzeća.

 

Na ovaj natječaj se mogu prijaviti isključivo projekti koji se provode u Republici Hrvatskoj, a koje provode organizacije civilnog društva koje su upisane u Registar neprofitnih organizacija sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, koje su registrirane kao udruge, zaklade, privatne ustanove, socijalne zadruge ili druge privatne pravne osobe koje u svojem temeljnom aktu imaju definirano neprofitno djelovanje i čije aktivnosti su usmjerene općoj dobrobiti i poboljšanju kvalitete života društvene zajednice.

U provedbi projekata prijavljenih na ovaj Natječaj obavezno je partnerstvo s jednom ili više organizacija koje imaju status pravne osobe.

 

Najviši iznos donacije po pojedinom projektu je 50.000,00 kuna, što je ujedno i najviši iznos koji se smije zatražiti u prijavi projekta. Najniži iznos donacije po pojedinom projektu je 10.000,00 kuna.

 

Rok za prijavu je do 18. lipnja 2019.godine.

Više informacija i natječajna dokumentacija dostupno je OVDJE.

 

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X