logo

Objavljen indikativni plan natječaja iz Programa ruralnog razvoja RH za 2018. godinu

program-ruralnog-razvoja - logoAgencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Ministarstvo poljoprivrede objavili su indikativni plan objave natječaja za 2018. g. iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020.

 

 

Prema objavi Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Ministarstva poljoprivrede na službenim stranicama (od 24.01.2018.) po pojedinim mjerama iz Programa ruralnog razvoja RH u 2018. g. planira se raspisati sveukupno 30 natječaja, za što je osigurano 3,75 milijardi kuna potpore. Najavljeno je raspisivanje natječaja najatraktivnijih mjera za poljoprivrednike na nacionalnoj razini, ali i raspisivanje natječaja Lokalnih akcijskih grupa u cijeloj RH. Prvi natječaj koji će LAG-ovi raspisati već ovog proljeća odnose se na tip operacije 6.3.1. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”.

Detaljan indikativni plan objave natječaja za 2018. godinu možete pronaći OVDJE .

Sva pitanja za natječaje u tijeku ili pripremi moguće je postaviti putem sustava PITANJA I ODGOVORI, pripremljenom na službenim stranicama Ministarstva poljoprivrede za provedbu Programa ruralnog razvoja RH.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V4/2020.)

Praktični vodič kroz porezni sustav za OPG-ove

Mediji o nama

ERASMUS + Projekt razmjene mladih “UNESCOnnect us!” / televizijski prilog

ERASMUS + Projekt razmjene mladih “Game of Stones” / televizijski prilog

X