logo

Objavljen indikativni plan natječaja iz Programa ruralnog razvoja RH za 2018. godinu

program-ruralnog-razvoja - logoAgencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Ministarstvo poljoprivrede objavili su indikativni plan objave natječaja za 2018. g. iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020.

 

 

Prema objavi Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Ministarstva poljoprivrede na službenim stranicama (od 24.01.2018.) po pojedinim mjerama iz Programa ruralnog razvoja RH u 2018. g. planira se raspisati sveukupno 30 natječaja, za što je osigurano 3,75 milijardi kuna potpore. Najavljeno je raspisivanje natječaja najatraktivnijih mjera za poljoprivrednike na nacionalnoj razini, ali i raspisivanje natječaja Lokalnih akcijskih grupa u cijeloj RH. Prvi natječaj koji će LAG-ovi raspisati već ovog proljeća odnose se na tip operacije 6.3.1. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”.

Detaljan indikativni plan objave natječaja za 2018. godinu možete pronaći OVDJE .

Sva pitanja za natječaje u tijeku ili pripremi moguće je postaviti putem sustava PITANJA I ODGOVORI, pripremljenom na službenim stranicama Ministarstva poljoprivrede za provedbu Programa ruralnog razvoja RH.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X