logo

Novi razvojni program potpore poduzetničkim projektima „Pokreni nešto svoje“

pns-fb“Pokreni nešto svoje” je program potpore poduzetničkim projektima u Hrvatskoj namijenjen poduzetnicima početnicima i mikropoduzećima. Ovaj novi razvojni program ACT Grupe potiče projekte s pozitivnim društvenim utjecajem te odgovara na potrebe poduzetnika za savjetodavnom i financijskom podrškom za početak i razvoj poslovanja. Program je namijenjen postojećim društvenim poduzećima, društvenim poduzećima u nastajanju, inovativnim start-upovima te poduzetnicima početnicima s društveno-poduzetničkom idejom ili poduzetničkom idejom koja će imati pozitivan utjecaj na poslovanje, društvo i/ili okoliš. Program financira Philip Morris Zagreb d.o.o.

Prihvatljivi prijavitelji su mikropoduzeća i fizičke osobe pod uvjetom da nakon prihvaćanja projekta pokrenu postupak za osnivanje poduzeća.

Za financiranje su prihvatljive sve aktivnosti koje su potrebne za provedbu projekta. Za sufinanciranje projekata u okviru ovog natječaja osiguran je iznos ukupne vrijednosti od 400.000,00 kuna, dok projekti koji se prijavljuju mogu biti sufinancirani iz programa u vrijednosti do 80.000,00 kuna.

Važan kriterij odabira projekata je postojanje inovacije koja može dugoročno pozitivno utjecati na poslovanje prijavitelja, korisnike prijavitelja te zajednicu prijavitelja odnosno šire društvo.

Krajnji rok za slanje prijave je 12. prosinca 2016. godine do 12 sati, a prijavne obrasce i detaljnije informacije možete pronaći ovdje.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X