logo

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva raspisala pet natječaja

nacionalna zaklada

Nacionalna zaklada raspisala je četiri natječaja za dodjelu institucionalnih podrški i jedan natječaj za razvoj lokalnih zajednica.

 

 

 

Nacionalna zaklada raspisala je četiri natječaja za dodjelu institucionalnih podrški i jedan natječaj za financiranje projekata. Raspisani su natječaji za dodjelu institucionalnih podrški: udrugama koje svojim djelovanjem doprinose demokratizaciji i razvoju civilnoga društva u RH, udrugama osoba s invaliditetom koje djeluju na lokalnoj razini, udrugama iz Domovinskoga rata u RH koje djeluju na lokalnoj razini te udrugama koje u prethodnim razdobljima nisu koristile institucionalnu podršku Nacionalne zaklade. Uz navedeno, raspisan je i natječaj “Društveni kapital zajednice” za razvoj lokalnih zajednica.

 

Rok za prijavu je 17. rujna 2018.godine.

 

(a) Natječaji za dodjelu institucionalnih podrški raspisani su za:

  • udruge koje svojim djelovanjem doprinose demokratizaciji i razvoju civilnoga društva u Republici Hrvatskoj (u 3 kategorije – podnatječaja);
  • udruge osoba s invaliditetom koje djeluju na lokalnoj razini (u 3 kategorije – podnatječaja);
  • udruge iz Domovinskoga rata u Republici Hrvatskoj koje djeluju na lokalnoj razini (u 3 kategorije – podnatječaja);
  • udruge koje u prethodnim razdobljima nisu koristile institucionalnu podršku Nacionalne zaklade (u 3 kategorije – podnatječaja).

(b) Natječaj “Društveni kapital zajednice” namijenjen je udrugama koje djeluju na lokalnoj/regionalnoj razini kroz programe za razvoj zajednice, povećanje razine društvenog kapitala, razvoj aktivnog građanstva i osnaživanje lokalnih potencijala.

Više: Priopćenje za javnost

Cjelokupna dokumentacija za:

(a) natječaje za dodjelu institucionalnih podrški:

(b) natječaj “Društveni kapital zajednice” dostupna je na:
https://zaklada.civilnodrustvo.hr/dkz
www.financijskepodrske.hr

 

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X