logo

Ministarstvo poljoprivrede objavilo Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga koje promiču poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora RH za 2023. godinu

Ministarstvo poljoprivrede poziva udruge da se u skladu s ovim Javnim pozivom prijave za financiranje programa i projekata udruga koje promiču poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora Republike Hrvatske 2023. godinu. Sukladno ovome javnom pozivu, Ministarstvo će dodjeljivati financijsku potporu udrugama koje promiču poljoprivredu i vrijednosti ruralnog prostora za djelatnosti koje su povezane uz održavanje manifestacija i/ili promidžbenih aktivnosti te programa udruga.

Ministarstvo će dodjeljivati financijsku potporu udrugama koje sudjeluju u organizaciji manifestacija i aktivnosti u 2023. godini, a u trajanju od najviše 5 dana (radionica, seminar, okrugli stol, konferencija, simpozij, sajam…).

Financijska potpora dodjeljuje se u najmanjem iznosu od 1.000,00 EUR i najvećem iznosu od 7.000,00 EUR za pokriće troškova provedbe programa.

Rok za podnošenje zahtjeva je do 19. srpnja 2023. godine do 16:00 sati. Više informacija dostupno je OVDJE.

 

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X