logo

Manifestacija „Naše domaće, sada i ubuduće“ održana u Sinju 23.03.2018.

Naše domaće Sinj

Manifestacija je održana u Hotelu Alkar u Sinju, gdje je otvoren i Sajam pršuta. Organizirane su i radionice na kojima se moglo saznati više o aktualnim mjerama Programa ruralnog razvoja te apliciranju za iskorištavanje sredstava iz istog.

 

 

Ovom manifestacijom u organizaciji Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske poljoprivredne agencije i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju promoviraju se hrvatski poljoprivredni proizvodi te novosti u Programu ruralnog razvoja kroz 21 županiju.

Manifestaciji su prisustvovali djelatnici ureda LAG-a Zagora, predstavnici članova LAG-a Zagora (općina Lećevica, Klis, Muć, Dugopolje, Stella Mediterranea d.o.o.) koji su aktivno sudjelovali na radionici, koju su vodili ispred Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju ravnateljica Matilda Copić i ispred Ministarstva poljoprivrede pomoćnik ministra Krešimir Ivančić. U prigodnom kulturno-umjetničkom programu povodom otvorenja manifestacije sudjelovao je KUD Dicmo s područja LAG-a Zagora.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X