logo

LAG Zagora u Ozlju na trodnevnoj radionici „Erasmus + Razmjena mladih“

Radionica Ozalj 2Od 14. do 16. prosinca 2017. godine LAG Zagora sudjelovao je u Ozlju na trodnevnoj radionici „Erasmus + Razmjena mladih“, a  koju je organizirao LAG Vallis Colapis. Cilj radionice bio je dobiti osnovna praktična znanja koja će polaznicima, uz vodstvo trenera, pomoći u raspisivanju konkretnih projektnih prijedloga koji će biti prijavljeni na prijavni rok programa Erasmus + ”Ključna aktivnost KA 1” u veljači 2018. godine.  

 

Gosp. Milan Medić i gđa Martina Marušić Britvec iz LAG-a Vallis Colapis u prvom dijelu radionice polaznike su upoznali s Erasmus + programom i razmjenama mladih u teoriji, programskim vodičem, te administrativnim elementima (ECAS račun, PIC broj) kao preduvjetima predaje projektne prijave. U praktičnom dijelu radionice polaznici su sami popunjavali projektni prijedlog uz pomoć trenera, susreli su se s najlakšim načinom pronalaska potencijalnih partnera, te su detaljno razrađivali dijelove vlastitog projektnog prijedloga: aktivnosti, tehničke detalje razmjene, proračun, vremenik, diseminaciju i evaluaciju projekta.

 

Radionica Ozalj 1

 

Nakon završene edukacije polaznici su stekli znanja koja će im pomoći u pisanju i prijavi projektnih prijedloga iz programa Erasmus +, a tijekom  siječnja 2018. imaju dovoljno vremena za dovršetak projekta i pronalazak međunarodnih partnera, dok će im treneri pružiti pomoć u dovršavanju njihovih projektnih prijava.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X