logo

LAG Zagora organizira projekciju filmova i predstavljanje diseminacije i korištenja rezultata projekta „Game of Stones“

game of stones - naslovnica za webLAG Zagora poziva sve zainteresirane, a pogotovo predstavnike i članove udruga, na javnu projekciju filmova i predstavljanje diseminacije i korištenja rezultata projekta „Game of Stones“, a koje će se održati u Domu kulture u Dugopolju u petak, 23. studenog 2018., s početkom u 19:00 sati.

 

 

 

Posjetitelji će imati priliku vidjeti filmove i filmske materijale koje su međunarodne skupine mladih iz Finske, Malte, Italije, Velike Britanije i Hrvatske snimile tijekom boravka u Dugopolju u kolovozu ove godine. O pozitivnim iskustvima sudjelovanja u projektu razmjene mladih i o neformalnim metodama učenja u svrhu stjecanja znanja i vještina govorit će sami sudionici razmjene mladih.

Game of Stones zajednicka

Cilj diseminacije i korištenja rezultata projekta „Game of Stones“ jest: obznaniti rezultate projekta „Game of Stones“,  pridonijeti provedbi i oblikovanju nacionalnih i europskih politika i sustava te poticati sudionike da s drugima razmjenjuju dobru praksu i ono što su naučili sudjelovanjem u aktivnosti mobilnosti.

Erasmus diseminacija

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X