logo

LAG Zagora organizira predavanje i radionicu „Očuvanje kulturne baštine i doprinos razvoju kulturnog turizma kroz programe CBC INTERREG“

LAG Zagora, u suradnji s Poduzetničkim inkubatorom Klis i tvrtkom za istraživanje i eksperimentalni razvoj u društvenim i humanističkim znanostima Temenos d.o.o., organizira predavanje i radionicu „Očuvanje kulturne baštine i dorpinos razvoju kulturnog turizma kroz programe CBC INTERREG“, koja će se održati 30. kolovoza 2019. u prostorijama Komunalnog poduzeća Podi Dugopolje d.o.o., Matice hrvatske 11, Stadion „Hrvatski vitezovi“ u Dugopolju. Edukacija je namijenjena predstavnicima javnog i civilnog sektora s područja Općina Dicmo, Dugopolje, Klis, Lećevica i Muć.

 

Sudionici edukacije upoznat će se s osnovnim pojmovima bitnim za razumijevanje provedbe projekta u okviru programa prekogranične suradnje INTERREG; kulturnom baštinom i razvojem kulturnog turizma kao podloge projektnih prijedloga financiranih kroz programe prekogranične suradnje; s koracima u pripremi dokumentacije za prijavu projektnih prijedloga na programe temeljene na obnovi kulturne baštine te primjerima dobre prakse.

Radionica je besplatna za sve prijavljene predstavnike javnog i civilnog sektora. Obvezne su prijave putem maila: lag.zagora@gmail.com ili na mob: 098 257 025 (voditeljica LAG-a Zagora).

Raspored radionice dostupan je OVDJE.

 

 

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X