logo

LAG Zagora organizira 1. Pub kviz u Dugopolju “UNESCOnnect us!”

U okviru predstavljanja diseminacije i korištenja rezultata projekta razmjene mladih  „UNESCOnnect us!“ financiranog iz ERASMUS+ programa, LAG Zagora organizira 1. Pub kviz koji će se održati u ponedjeljak, 25. studenog 2019. godine u Experia baru u Dugopolju (na stadionu SC “Hrvatskih vitezova” u poslovnoj zoni “Podi”), s početkom u 20:00 sati.

Pravila kviza:

– 3+1 igrač u timu,

– broj timova je ograničen,

– korištenje mobitela nije dopušteno,

– obavezna prijava na mobitel 098 257 025 (Marijana).

Kviz će se održati u 3 kruga (UNESCO-va materijalna, nematerijalna i prirodna baština), od koji svaki sadrži po 20 pitanja iz domene programa Erasmus+ i UNESCO-ve baštine. Tim s ukupno najvišim brojem bodova u sva 3 kruga kviza bit će nagrađen večerom za 4 osobe u lokalnom OPG-u Dodoja u Dugopolju.

Kvizu će prethoditi predstavljanje Erasmus+ programa i projekta razmjene mladih “UNESCOnnect us!”, a o pozitivnim iskustvima sudjelovanja u projektu razmjene mladih i o neformalnim metodama učenja u svrhu stjecanja znanja i vještina govorit će sami sudionici projektne razmjene.

Cilj 1. Pub kviza je diseminirati rezultate projekta „UNESCOnnect us!“ mladima u ruralnoj zajednici na suvremen i zabavan način te obznaniti rezultate projekta „UNESCOnnect us!“,  pridonijeti provedbi i oblikovanju nacionalnih i europskih politika i sustava te poticati sudionike da s drugima razmjenjuju dobru praksu i ono što su naučili sudjelovanjem u aktivnosti mobilnosti.

Voditelj kviza je Karlo Balić, a autori pitanja su hrvatski sudionici projektne razmjene mladih “UNESCOnnect us!”.

Sudjelovanje u Pub kvizu je BESPLATNO!

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X