logo

Javni poziv za sufinanciranje projekata u 2018. godini prema Programu za financiranje poboljšanja socijalne, komunalne i gospodarske infrastrukture

hrvatska-eu1

Program predstavlja podršku gospodarskoj i socijalnoj revitalizaciji područja JLS koje ulaze u prve četiri skupine prema vrijednosti indeksa razvijenosti i s udjelom više od 5 % u stanovništvu pripadnika nacionalnih manjina prema Popisu stanovništva 2011.godine.

 

 

 

 

Pozivaju se svi zainteresirani prihvatljivi podnositelji zahtjeva, da kao nositelji pokretanja potrebnih promjena u društvenim, gospodarskim i drugim razvojnim aktivnostima dostave svoje zahtjeve za sufinanciranje projekata u 2018. godini, usklađene s ciljevima Programa.

Prihvatljivi podnositelji zahtjeva su jedinice lokalne samouprave, a prihvatljivi objekti ulaganja su objekti javne namjene u vlasništvu prihvatljivih podnositelja ili u vlasništvu pravnih subjekata čiji su osnivači prihvatljivi podnositelji i u njihovom su većinskom vlasništvu ili suvlasništvu.

Prihvatljive aktivnosti su radovi na obnovi, sanaciji, izgradnji, rekonstrukciji, adaptaciji, dogradnji i modernizaciji prihvatljivih objekata za koje je već pripremljena prostorno-planska i projektno-tehnička dokumentacija, izdane potrebne dozvole i suglasnosti. Prihvatljive su i aktivnosti na nastavku/završetku već započetih projekata.

 

Najviši iznos sufinanciranja troškova jest 500.000,00 kuna, a rok za podnošenje zahtjeva jest 7. rujna 2018. godine.

 

Više informacija dostupno je OVDJE.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X