logo

Javni poziv za sufinanciranje projekata u 2018. godini prema Programu za financiranje poboljšanja socijalne, komunalne i gospodarske infrastrukture

hrvatska-eu1

Program predstavlja podršku gospodarskoj i socijalnoj revitalizaciji područja JLS koje ulaze u prve četiri skupine prema vrijednosti indeksa razvijenosti i s udjelom više od 5 % u stanovništvu pripadnika nacionalnih manjina prema Popisu stanovništva 2011.godine.

 

 

 

 

Pozivaju se svi zainteresirani prihvatljivi podnositelji zahtjeva, da kao nositelji pokretanja potrebnih promjena u društvenim, gospodarskim i drugim razvojnim aktivnostima dostave svoje zahtjeve za sufinanciranje projekata u 2018. godini, usklađene s ciljevima Programa.

Prihvatljivi podnositelji zahtjeva su jedinice lokalne samouprave, a prihvatljivi objekti ulaganja su objekti javne namjene u vlasništvu prihvatljivih podnositelja ili u vlasništvu pravnih subjekata čiji su osnivači prihvatljivi podnositelji i u njihovom su većinskom vlasništvu ili suvlasništvu.

Prihvatljive aktivnosti su radovi na obnovi, sanaciji, izgradnji, rekonstrukciji, adaptaciji, dogradnji i modernizaciji prihvatljivih objekata za koje je već pripremljena prostorno-planska i projektno-tehnička dokumentacija, izdane potrebne dozvole i suglasnosti. Prihvatljive su i aktivnosti na nastavku/završetku već započetih projekata.

 

Najviši iznos sufinanciranja troškova jest 500.000,00 kuna, a rok za podnošenje zahtjeva jest 7. rujna 2018. godine.

 

Više informacija dostupno je OVDJE.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V4/2020.)

Praktični vodič kroz porezni sustav za OPG-ove

Mediji o nama

ERASMUS + Projekt razmjene mladih “UNESCOnnect us!” / televizijski prilog

ERASMUS + Projekt razmjene mladih “Game of Stones” / televizijski prilog

X